Egy tasaknyi finomság, ami telis tele van a természet kiemelkedően értékes anyagaival. Ne keresgélj tovább, ha kutyád egészséges nasira vágyik! Hidd el, imádni fogjátok a fagyasztva szárított zöldkagylót!
Akkor válaszd, ha kutyád számára egy különleges és egészséges nasit keresel.
A liofilizálás, más néven fagyasztva szárítás az egyik legkíméletesebb tartósítási technológia jelenleg mind az élelmiszereknél, mind az állateledelek piacán. A szárítani kívánt, vizet tartalmazó nyers húsokat először lefagyasztják, majd -20 Celsius fokon vákuum segítségével a vizet kivonják belőle. A víz a szilárd halmazállapotból gőzzé alakul, a folyadékfázis kihagyásával.
Tudtad, hogy a zöldkagyló por, amit ízületvédőként szoktak javasolni a kutyáknak és ami a mi Happy Joints+ ízületvédő porunkban is van, az ilyen liofilizált kagylóhúsból készül? Pedig bizony, hogy így van. Éppen ezért olyan értékes és egészséges nasi a zöldkagyló.
Milyen előnyei vannak a Zöldkagyló húsnak?
- 100% természetes
- az értékes összetevők nem károsodnak
- tápértékben szinte olyan, mintha nyers húst adnál neki
- a hús íze, aromája megmarad
- egészséges nasi
- GMO mentes
Használat:
Egy különleges finomság, amit bátran adhatsz kutyádnak nasiként vagy akár tréningezéshez is használhatod jutalmazás céljából és közben az ízületeit is véded.
Összetevők: 100% kagylóhús.
Analitikai összetevők: 83,7% nyersprotein, 10,3% nyerzsír, 0,4% nyersrost