Összetétel
pékáruk, tojás és tojásszármazékok, növényi fehérjekivonatok, magvak (8,6%, beleértve a vadon termő magvakat 7%), cukrok, rovarok (lepkék 4,5%, légylárvák 1,4%), puhatestűek és rákfélék (gammarus 2%, garnélarák 1,4%), olajok és zsírok, gabonafélék, ásványi anyagok, méz, FOS (0. 2%), MOS (0,02%)
Analitikai összetevők
fehérje 22,50%, zsírtartalom 7,00%, nyersrost 3,00%, nyershamu 6,50%, kalcium 1,30%, nátrium 0,50%, foszfor 0,45%, lizin 1,20%, metionin 0,40%, treonin 0,75%, triptofán 0,25%, cisztin 0. 36%
Adalékanyagok/kg
Táplálkozási adalékanyagok
A-vitamin 46875 NE, D3-vitamin 2400 NE, E-vitamin 375,00 mg, K3-vitamin 4,50 mg, B1-vitamin 10,80 mg, B2-vitamin 24,00 mg, D-pantotenát kalcium 30,00 mg, B6-vitamin 9,00 mg, B12-vitamin 0,05 mg, niacin 97,50 mg, C-vitamin 112,00 mg, kolin-klorid 1200 mg, folsav 1,00 mg. 80 mg, biotin 0,30 mg, L-karnitin 75,00 mg, 3b103 (vas) 50,00 mg, 3b202 (jód) 2,00 mg, 3b405 (réz) 10,00 mg, 3b502 (mangán) 100,00 mg, 3b603 (cink) 97,00 mg, 3b801 (szelén) 0,20 mg
Technológiai adalékanyagok
tartósítószerek, antioxidánsok
érzékszervi adalékanyagok
színezékek.