ÖSSZETÉTEL
gabonafélék, növényi eredetű származékok, hús és állati származékok, zöldségek, olajok és zsírok, magvak, ásványi anyagok, élesztőfélék.
ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK
fehérje 20%, zsírtartalom 7%, nyers hamu 6%, nyers színezék 2,5%, kalcium 1,3%, foszfor 0,9%.
ADALÉKANYAGOK/KG
TÁPLÁLKOZÁSI ADALÉKANYAGOK
A-vitamin 12680 NE, D3-vitamin 1135 NE, E-vitamin 90 mg, 3b103 (vas) 123 mg, 3b202 (jód 1,9 mg, E4 (réz) 4,6 mg, 3b502 (mangán) 38,8 mg, 3b605 (cink) 65 mg, 3b607 (cink) 8 mg, E8 (szelén) 0,12 mg.
TECHNOLÓGIAI ADALÉKANYAGOK
antioxidánsok
ÉRZÉKSZERVI ADALÉKANYAGOK
színezékek